Samarbeidet mellom Haugesund Pistolklubb og Haugesund Curlingklubb har resultert i at flerbrukshallen «Kuleisen» er realisert. Det nye anlegget i Idrettsparken, like ved dagens ishall, huser begge klubbene – og skal samtidig fremstå som et samlingspunkt i området for alle som er tilknyttet idrett.

Den nye 2 etasjers hallen er tegnet av Brekke Helgeland Brekke.
Første etasje rommer hovedsaklig pistolklubben, med klubbrom, sekretariat og skytehall. Her har klubben fått en 50 meter skytebane med opptil 12 standplasser, og en 25 meters skytebane med opptil 24 standplasser. I tillegg er det på plass 10 standplasser for 10m luftpistol. Totalt i hallen er det mulighet for plass til 70 standplasser på 10m luftpistol.

I tillegg til pistolklubbens lokaler, er det i første etasje 3 møterom, toaletter og vrimlearealer. Første etasje er tilgjengelig via trapp eller heis, så her er alle velkommen, både gående og rullende!

Hovedinngangen til Kuleisen finner vi i 2. etasje. Curlingklubben holder til i 2.etasje. Her har de 4 fullskala curlingbaner, klubb-lounge, kontor og garderober.

I tillegg rommer 2.etasje møterom, myldreområdet og en kafé med toppmoderne audiovisuelle fasiliteter, distriktets beste WiFi, samt panorama vinduer inn mot curlingbanene.

Den nye hallen åpnet 18. Januar 2019